Chương trình khai giảng khoá học Giám đốc điều hành – Dành cho cán bộ tổng công ty điện lực miền nam (28/8/2012)

Ngày 20/08/2012, tại Trường Đào tạo Quản lý Doanh nghiệp (CBAM) đã diễn ra thành công buổi lễ khai giảng lớp GIÁM ĐỐC ĐIỀU HÀNH – CEO do CBAM phối hợp thiết kế và đào tạo riêng cho Tổng Công ty Điện lực miền Nam. Đây là chương trình nằm trong kế hoạch đào tạo nâng cao chất lượng nguồn.

PROJECT MANAGEMENT FUNDAMENTALS PLANNING AND EXECUTING PROJECTS SUCCESSFULLY (30/11/-1)

• Assess the organisational context for the project
  • Apply project management principles to workplace initiatives
  • Develop a project strategy which will lead to an effective overall project plan
  • Build a suitable project structure and team
  • Develop techniques for monitoring, controlling and reporting project progress
  • Successfully deliver a completed project and evaluate project outcomes

INTRODUCTION TO HUMAN RESOURCES UNDERSTANDING AND APPLYING HR PRINCIPLES (30/11/-1)

• How to recruit and select effectively.
  • How to conduct a training needs analysis and develop a training plan.
  • Review your performance management infrastructure.
  • Learn how to review and apply remuneration and retention strategies.
  • How to apply effective administration for HR services.

FRONTLINE MANAGEMENT MEETING TODAY’S CHALLENGES IN A PRACTICAL WAY (29/6/2012)

• How to develop an effective leadership style, and how to articulate organisational plans and influence positive change in the workplace.
  • How to motivate and empower your team to meet goals.
  • Learn how to produce and implement operational plans, and how to report on performance, as well as implement relevant policies and procedures.

Thông báo chuyển trụ sở nhà trường (30/11/-1)

Trường Đào tạo Quản lý Doanh nghiệp (CBAM) trực thuộc Phòng Thương mại và Công nghiệp V iệt Nam (VCCI) trân trọng thông báo đến Quý Cơ quan, doanh nghiệp và các học viên được biết:

CEO NÊN HỌC GÌ VÀ HỌC NHƯ THẾ NÀO? (29/3/2012)

Ngày 24/03/2012, Trường Đào tạo Quản lý Doanh nghiệp (CBAM) đã tổ chức thành công buổi Toạ đàm chuyên đề:
CEO  nên học gì? học như thế nào?

Trang 1 2 [3] 4 5 6